det är bra att röra på sig

Allt för hälsan

I november varje år går livsstilsmässan Allt för hälsan av stapeln. Mässan äger rum på Stockholmsmässan och har blivit en populär tillställning. Här samlas instruktörer inom olika grenar och sporter, likväl som utförare och utställare. Det spelar ingen roll om träning är ens passion eller om man bara vill må bra, den här mässan har något för alla som finner något som helst intresse i träning och hälsa.

Något för alla

Varje år är olika stora profiler inbjudna att delta på mässan. Det handlar om allt ifrån en stor idrottsprofil som inviger årets mässa, till föreläsningar om stress och idrottsskador, föreläsningar och work shops om hälsosam kost. Föreläsningarna kan vara nischade och rikta in sig på löpteknik, olika tekniker för att lyfta rätt på gymmet och vara mer allmänt om hälsa och en hälsosam livsstil. Här kan man få veta hur man ska sitta eller stå ergonomiskt, hur man lär sig att hantera en stressig vardag eller hur man tar hand om sin oro. Det finns alltså föreläsningar för alla intressen och nivåer och man finner garanterat något som man tycker är intressant och som man vill och kan lära sig något om.

Utöver detta kan man också ta med sig träningskläderna till mässan och haka på något av de pass som erbjuds. Här har man möjlighet att prova på en helt ny träningsform eller slipa tekniken på den träningsformen som man redan utför.

Fullt av utställare

Varje år kommer också en rad olika utställare till mässan för att visa upp och prata om sina produkter som riktar sig inom träning och hälsa. Ta chansen att prata med olika utställare och lära dig mer om produkterna, ta del av olika erbjudanden som är exklusiva för mässan och ta chansen att prova några av de produkter som säljs på plats.

Hit kommer utställare inom flera olika kategorier, såsom behandling och relax, där man hittar utställare som erbjuder olika hälsoprodukter men också behandlingar som spa och alternativa behandlingar. Det finns också utställare inom kategorin kost och energi där man kan hitta nya kosttillskott och lära sig mer om kroppens behov, kategorin kropp och själ erbjuder en stor variation av utställare inom bland annat mindfulness och alternativ rehabilitering.

Aktiv hälsa

Träning och aktiv hälsa är en annan kategori och där finns möjligheter att hitta nya träningsformer samt att utöva någon “prova på” övning. Här kan man lära sig hur man kan köra korta träningspass på jobbet men också bli inspirerad av olika hälso- och träningsmagasin. Slutligen finns kategorin yoga där utställare visar upp allt från redskap som kan användas vid utövande av yoga till lämpliga kläder men också anläggningar som erbjuder yoga som träningsform finns på plats där man kan får lära sig mer och ta reda på om yoga är något som skulle vara av intresse att prova på.

Den här mässan har något för alla som värnar om sin kropp och hälsa och finner det intressant vad man kan göra för att få en aktivare vardag och må bättre.

det är bra att springa